magyar English
Harmat Tamás
Harmat Tamás Több, mint 20 éves telekommunikációs tapasztalatát westeles üzletkötőként kezdte, majd a budapesti értékesítést vezette. A valódi verseny piac elindulásakor a piacvezető mobil szolgáltató indirekt értékesítését irányította és fejlesztette, majd az innovációs terület vezetőjeként az ügyfélérték növelést fejlesztette operatív eszközökkel, matematikus elemzői alapokon.
Két nemzetközi projekt hazai vezetőjeként a vállalat marketing, kommunikáció és értékesítés tevékenységeit koordinálta az anyavállalattal összhangban, egy harmadik projektben a marketing és sales-ért felelős projekt tagként külföldi vállalat akvizíció előtti felmérésén (due diligence) dolgozott.
Marketing igazgatóként hatékonyság növelés és költségcsökkentés fókusszal dolgozott részidőben a legkisebb mobil szolgáltatónál, majd annak piaci kivezetését koordinálta. Nemzetközi integrációs projekt vezetőjeként a magyar piacvezető üzleti területének (sales, marketing) anyavállalathoz integrálását koordinálta Bonnban, majd az újonnan létrejött szervezetek vezetőjeként a disztribúció hatékonyság növeléséért és a CRM lehetőségek üzleti kihasználásáért, a fejlesztések sikeres gyakorlati megvalósításáért volt felelős vezetői szinten. 2007-től, már mint tanácsadó, cég-és projektvezető számos telekommunikációs és banki projektet felügyelt a vállalati értéknövelésre fókuszálva. Az utóbbi években pedig olyan innavatív projektekre is fókuszál csapatával, mint a mobil fizetés és az azt lehetővé tevő banki, kereskedői, szolgáltatói működés fejlesztése.